گروه سلامت:فصل پاییز با حال و هوای روبه سردی و خشک بودن خود، اقتضائات خاصی دارد و باید برای حفظ سلامتی جسمی و روحی خود در این فصل از خوردن برخی غذا خودداری کرده و در مقابل برخی مواد غذایی را بیشتر مصرف کنیم.
به گزارش ایسنا، وقتی وارد فصل پاییز میشویم ناگهان تغییرات آب و هوایی باعث شیوع ...
گروه فیلم: ارکستر سبزیجات وین، بیست و پنجمین سالگرد خود را با کنسرتی در خانه فرهنگ وین جشن میگیرد. این ارکستر که در سال ۱۹۹۸ میلادی، توسط گروهی از دوستان ایجاد شد، فقط از سبزیجات برای پخش موسیقی استفاده میکند. به گزارش فرارو،سازها باید قبل از هر اجرا ساخته شوند. این ارکستر از زمان ...
گروه جامعه: بهتر است بدانیم نیازی نیست که هر روز پیش از پخت و پز غذا، سیبزیجات را بشوئیم، ببریم و خرد کنیم.به گزارش تایمز آف ایندیا، شما کمک میکند طراوت سبزیجات خرد شده را حداقل برای یک هفته حفظ کنید.
نشویید
این ترفند ممکن است عجیب به نظر برسد، اما شستن سبزیجاتی که ...
گروه فیلم:«باغ سبزیجات» فضانوردان شنژو ۱۶ در ایستگاه فضایی نسبت به زمین وارونه است. در آینده قرار است این باغ فضایی نهتنها غذا و اکسیژن و آب برای فضانوردان فراهم کند، بلکه تاثیر محیطهای خاص، از جمله ریزگرانش، را بر رشد گیاهان بررسی کند.
...
گروه سلامت:سبزیجات چلیپایی سد ریه را تقویت و از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند.به گزارش ایسنا،
نتایج تحقیقات نشان داده است که مصرف انواع سبزیها فواید زیادی برای سلامتی دارد اما به تازگی گروهی از محققان به سرپرستی موسسه فرانسیس کریک لندن کشف کردهاند که مولکولهای موجود ...
گروه سلامت: اگرچه همه سبزیجات در گروه مواد غذایی سالم سالم و مغذی دستهبندی میشوند، اما تعدادی از آنها به دلیل تأمین مواد مغذی و فواید بالا مفیدتر هستند.در ادامه ۱۰ مورد از مغذیترین سبزیجات در سطح جهان معرفی شدهاند:
۱. اسفناج
این سبزی برگدار به عنوان یکی از مغذی...
گروه علمی: بر اساس نتایج مطالعه جدیدی که مجله «ایآرجی اوپن ریسرچ» منتشر کرده است، مصرف سبزیجات برگدار مانند بروکلی و اسفناج که از ویتامین K (ویتامین کا) سرشارند به سلامت ریه کمک بسیاری میکند.
به گزارش ایسنا، گروهی از متخصصان دانمارکی دریافتند افرادی ...
گروه سلامت: در چند سال اخیر، اصطلاح "پروبیوتیک ها" رایج شده است. یک نظرسنجی صنعتی جهانی نشان داد که ۸۰ درصد از مصرف کنندگان هر روز یک پروبیوتیک مصرف می کنند.به گزارش ایسنا،قفسههای فروشگاهها مملو از مکملهای پروبیوتیکی است و برخی از تولیدکنندگان مواد غذایی حتی پروبیوتیک...
گروه علمی: گاهی اشتباهات ساده در نحوه رسیدگی و تهیه غذاهای مصرفی خانواده میتواند منجر به بیماری جدی شود؛ برای اینکه از مسمومیت ناشی از غذا برای خود و اعضای خانواده پیشگیری کنیم باید نکات سادهای را حین آمادهسازی و پخت مواد غذایی به کار بگیریم.
به گزارش ایسنا،در ...
گروه سلامت: ، سالم ترین سبزیجاتی که در فصل تابستان به راحتی به آنها دسترسی وجود دارد و باید برای سلامتی مصرف کرد، از این قرار هستند:
خانواده پیاز
به گزارش برنا،سبزیجات خانواده پیاز از قبیل تره فرنگی، سیر و ... یک آنتی اکسیدان ضد سرطان است و مزایای فیتوکمیکال دارد به طوری که در برابر ابتلا ...
گروه علمی: سرطان هنوز هم یکی از عوامل اولیه مرک و میر در دنیا محسوب می شود.به گزارش سیناپرس، سرطان هنوز هم یکی از عوامل اولیه مرک و میر در دنیا محسوب می شود.یافتن راه های پیشگیرانه برای جلوگیری از ابتلا به سرطان، از جمله انگیزه های محققان برای مقابله با این بیماری است. طبق یافته های جدید محققان صندوق ...
گروه سلامت: یکی از خصوصیات عالی سبزیجات، وجود مقدار فراوان فیبر در آنهاست. فیبرها احساس سیری را افزایش میدهند و به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک میکنند. ممکن است این پرسش پیش بیاید که آیا با پختن سبزیجات تغییری در مقدار فیبرها ایجاد میشود یا نه؟
به گزارش ایسنا،در کل، تاثیرات فیبرها ...
گروه سلامت: سبزیجات سبزرنگ منبع خوب آهن و فولات محسوب میشوند و دشمن سرطانها هستند و به نوعی با این بیماری میجنگند.به گزارش ایسنا، یک دکترای فیزیولوژی ورزشی گفت: سبزیجات برگ سبز دشمن سرطان هستند.
وحید ولیپور اظهار کرد: سبزیجات سبزرنگ منبع خوب آهن و فولات محسوب می...
گروه سلامت: میوهها و سبزیجات جزء خوراکیهای با فسادپذیری بالا محسوب میشوند که در صورت عدمرعایت نگهداری در شرایط مناسب خیلی زود کیفیت خود را از دست میدهند. برخلاف تصور، ماندگاری بهتر صرفا به نگهداری در یخچال خلاصه نمیشود و شرایط دیگری را نیز باید در نظر گرفت.به گزارش ...
گروه علمی:سبزیجات برگ سبز دشمن سرطان هستند.سبزیجات سبزرنگ منبع خوب آهن و فولات محسوب میشوند و دشمن سرطانها هستند و به نوعی با این بیماری میجنگند. به طور کلی گیاهان و سبزیجات حاوی سیتوکمیکال (ترکیب شیمیایی گیاهی) هستند که اثرات مفیدی روی بدن دارد.
کاهو، کرفس، اسفناج،...
گروه سلامت: در حالی که تقریباً همه سبزیجات در ارتقای سلامت کلی بدن نقش دارند، سبزیجاتی نیز هستند که به طور ویژه در کاهش وزن، نقش چشمگیری دارند. کالری کم، فیبر و آب زیاد موجود در این سبزیجات به قدری در ایجاد حس سیری مؤثرند که میتوان آنها را جایگزین میانوعدههای پرکالری کرد. علاوه بر ...
گروه سلامت: پروتئین به عنوان جزء مهمی از ساختار هر سلول برای ادامه حیات بدن ضروری و برای رشد و حفظ سلامت حائز اهمیت است.به گزارش بهداشت نیوز، بدن طی فرآیندی پروتئینها را تجزیه کرده و به آمینو اسیدها تبدیل میکند. آمینو اسیدها ترکیبهای ارگانیکی هستند که برای ایجاد پروتئینهای جدید ...
گروه سلامت:استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و متخصص تغذیه و رژیم شناسی با اشاره به اینکه ایمنی غذایی در کشورمان دچار مشکل است، گفت: نهادهایی مانند جهاد کشاورزی، سازمان غذا و دارو و استاندارد باید در خصوص میزان آلایندهها، سموم و فلزات سنگین در محصولاتی مانند سبزیجات به صورت شفاف گزارش دهی کنند. ...
گروه سلامت: امروزه اغلب محصولات کشاورزی در تمام مراحل رشد از طریق کودها و سموم شیمیایی تغذیه میشود. این محصولات طعم خوب و کیفیت بالا ندارد و نیترات موجود در آنها میتواند موجب بروز انواع سرطانهای گوارشی در مصرفکنندگان شود.
نیترات موجود در کودها میتواند در همه انواع ...
گروه سلامت: لبنیات منبع اصلی استخوان سازی است و هر فنجان شیر، ۲۸۰ میلی گرم کلسیم دارد. اما شما میتوانید برای کسب ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم مورد نیاز روزانه از محصولات گیاهی نیز استفاده کنید.به گزارش برنا، محصولات گیاهی که بیشترین میزان این ماده معدنی ضروری برای بدن را دارند:
...